Velkommen til Bo Lyhnes private hjemmeside

 
   
     
 

Rejser

Jeg har altid godt kunnet lide at rejse. Det er dejligt befriende at tage afsted og opleve noget andet, end de daglige vaner, som man lynhurtigt lader sig indfange af. Den ene dag kan let komme til at tage den anden og inden man for set sig om, er der gået et og år og snart et andet. Det er nærmest som om lader sig fange af en form for trance, hvor man ikke længere længes efter at opleve. En måde at bryde ud af dette på, er at tage rygsækken på nakken eller kufferten i hånden og så begive sig ud i den store vide verden. Som H. C. Andersen sagde: "At rejse er, at leve". Han have uden tvivl ret, for det tidspunkt, hvor man for alvor føler sig levende på, er når man er afsted på landevejen for at suge til sig og finde inspiration fra forskellige kulturer og forskellige måder at tænke på. Efterhånden er det blevet til forskellige ture rundt omkring i verden, alt fra længere rejser til billige charterrejser og det er altid dejligt at komme ud og opleve en hel masse ting og få en masse nye indtryk, som kan leve højt på et godt stykke tid.

På denne del af hjemmesiden vil jeg samle nogle af de oplevelser, jeg har haft på mine ture. Der vil løbende blive uploadet billeder og rejsebeskrivelser. Disse rejsebeskrivelser vil ikke blive udformet på én gang, da der er en hel del at fortælle om. Det vil derfor ske løbende, efterhånden som der bliver tid til det og jeg vil opdatere på siden med opdateringer, hvad jeg har lavet af nye ting, som du kan læse om. Det er blevet til rejser til blandt andet New York, Thailand, New Zealand og noget så eksotisk som Norge.

Rejsebeskrivelserne, vil indeholde en hel del billeder fra turene, men desværre kan det kræve en del at hente billederne ned, hvis man har en forholdsvis langsom internetforbindelse. Det er desværre den eneste løsning, jeg har lige nu, medmindre jeg skal igang med at resize alle billederne, hvilket vil tage rigtig lang tid.

Det der i første omgang vil fylde mest, er selvsagt den jordomrejse, der gik til Thailand, Australien, New Zealand, Hawaii og Californien med min kæreste. Den varede fra november 2003 til juni 2004. Det er ligeledes der, man vil finde langt de fleste billeder. Efter turen jorden rundt, gik turen atter hjemad, men jeg var fri for at skulle hjem og skrive ansøgninger. Jeg havde nemlig allerede fået plads på Høgskolen i Buskerud, hvor jeg skulle tage min bachelor i Økonomi og Administration.

Derudover har jeg valgt at tilføje Norge som en rejse. Selvom jeg studerede deroppe, føltes det engang imellem som lidt af en rejse, og så er det også lidt lettere at have et sted, hvor man kan uploade billeder fra dengang.

Se dig omkring i rejsebeskrivelserne. Det kan være, at du får lyst til at tage afsted. Det værste er selvfølgelig, at det som regel koster en hel del penge at rejse og det er forskelligt, om man vil spare pengene op, eller om man vil låne penge. Det er helt op til den enkelte at beslutte - for nogle er det ene det rigtige og for andre det andet.

 

November 2003 - Juni - 2004 - Jordomrejse


   

 

USA - Hawaii

 

USA - Californien

 
 
2004 - 2005
 
2006
Rhodos og Kos - Billeder og rejsebeskrivelser er på vej - Hav tålmodighed!
 
2007 - 2008
Thailand
 
2008
 

Copyright © 2006 - 2012 - All rights reserved - Sitemap