Velkommen til Bo Lyhnes private hjemmeside

 
   
     
 

Diverse

Det er ikke altid let at få alle punkter til at passe ind under de samme emner. Derfor vil denne del af hjemmesiden komme til at indeholde de emner, som jeg ikke har et bedre sted at placere. Det vil være lidt en rodebunke af forskellige emner, som i et eller andet omfang interesserer mig. Den vil nok aldrig nogensinde blive færdigudviklet, og der vil konstant blive tilføjet nye ting. Blandt andet vil der hele tiden blive tilføjet nye guitartabs. Disse ting bruger jeg en del tid på og netop derfor vil punkterne jævnligt blive opdateret.

Derudover er jeg igang med at skrive rejsebeskrivelser fra vores jordomrejse og de vil blive uploadet lidt af gangen og i forhold til, hvor meget tid, der er til rådighed. Dette er en ret stor opgave, og når den er færdig, har jeg et par andre rejsebeskrivelser, som jeg vil have arbejdet med. Altså et punkt, som ikke vil blive færdigt lige med det samme, da der ligger ret meget arbejde i det.

Desuden er der en side med links til forskellige hjemmesider, som jeg selv bruger af og til, eller som jeg mener er ret interessante og nyttige. Der er både links til venner og bekendte, men samtidigt links til mere officielle hjemmesider, hvor man kan finde lidt sjov og spas.

Sidst men ikke mindst har jeg lavet en kort side om Wikipedia, og denne side vil blive udviddet en del med tiden, efterhånden som tiden tillader det.

Med andre ord er det nu blevet tid til at se sig lidt omkring. Måske er der noget, du finder interessant.

Copyright © 2006 - 2012 - All rights reserved - Sitemap