Velkommen til Bo Lyhnes private hjemmeside

 
   
     
 

Rejser - Jordomrejse

Fra 15. november 2003 til 14. juni 2004 var min kæreste og jeg på en længere jordomrejse. Vi afsluttede vores uddannelser som Markedsføringsøkonomer fra Erhvervsakademi MidtVest, Thisted i juni 2003 brugte indtil november, tiden til at spare penge sammen. På den måde kunne vi skabe så stort et frirum som overhovedet muligt, når vi skulle ud at rejse. Én ting er at tage ud at rejse, men en anden ting er, at prøve alle de ting, som man kunne tænke sig at prøve, når man nu er afsted. På en sådan tur, ser man uden tvivl en hel del ting, som man bare skal prøve, og derfor havde vi besluttet os for hjemmefra, at det ikke skulle være prisen, der skulle afholde os fra at prøve noget. Derfor valgte vi at arbejde og spare penge op i nogle måender, så vi var fri for at skulle ud og låne penge.

Selve rejsen blev arrangeret af MyPlanet, som gjorde et utroligt godt stykke arbejde. Der var ikke noget, man var i tvivl om og skulle der opstå et eller andet, var de meget hjælpsomme med hurtigst muligt at få løst problemet. Hovedmålet var under hele planlægningen, at vi ville bruge et halvt år i New Zealand. Men til næsten samme pris, kunne vi vælge en løsning, hvor vi fik 4 stop på ruten, udover hovedstoppet på New Zealand. Så vi følte, at det var det eneste rigtige at gøre. Skulle det være, ja så skulle det jo være.

Ruten blev derfor planlagt på en sådan måde, at vi startede med 5 dage i Thailand. Formålet var udelukkende at holde lidt ferie oven på alt det stress og jag, der havde været, med først at arbejde helt vildt for overhovedet at komme afsted, dernæst at skulle framelde og opsige alt, hvad der hed forsikringer, telefoner, abonnementer, medlemsskaber o.s.v, for til sidst, at skulle have pakket hele vores liv i nogle papkasser og få stillet det hele til opbevaring.

Efter Thailand skulle turen gå 4 dage til Sydney, 5½ måned til New Zealand, 1 uge til Hawaii og ca. 3 uger i Californien, før vi atter kunne stille fødderne på dansk grund den 14. juni 2004 i Kastrup Lufthavn.

Her på siden følger en rejseberetning, med masser af billeder fra turen. Hvis du får lyst til selv at tage afsted, eller hvis der er noget, du skulle være i tvivl om, så tøv ikke med at sende en mail. Måske kan jeg hjælpe med et eller andet.

5. stop - Californien

 

6. stop - Las Vegas

 

Tilbage til rejser

Copyright © 2006 - 2012 - All rights reserved - Sitemap