Velkommen til Bo Lyhnes private hjemmeside

 
   
     
 

Rejser - Jordomrejse - New Zealand

Vi havde hele tiden planlagt, at New Zealand var det sted, hvor vi ville opholde os længst tid under rejsen. Alt i alt skulle vi være der 5½ måned, og for at få lov til dette krævede, det at vi havde et Working Holiday Visa, som vi søgte hjem fra ambasaden i London. Med et sådan visum, må man arbejde og tjene penge i landet, hvilket de ellers er meget strikse omkring. Men alt var på plads, og vi havde de nødvendige papirer i orden. Vi havde besluttet os for, at det ikke skulle koste os noget særligt at opholde os i New Zeland, men at vi samtidigt ville opleve, hvad vi havde lyst til. Det betød, at vi jo skulle ud at finde noget arbejde straks når vi ankom. På grund af turismen, er der om sommeren masser af forskelligt arbejde at få, lige fra rengøringsjobs til arbejde i vinmarker og frugtplantager samt mange andre ting. Og der gik heller ikke mere end 48 timer, før vi var igang med at arbejde. Det var på et lille hostel i Queenstown, hvor vi opholdt os de næste 1½ måned.

Og så var det ellers bare med at komme igang med at opleve det fantastiske New Zealand. Der var alt fra storslåede naturscenerier, til rivende action, til kulturoplevelser og alt, hvad man overhovedet kunne tænke sig og det er bestemt et sted, man får lyst til at tage til igen, så snart man er taget væk derfra.

På de efterfølgende sider vil jeg beskrive nogle af de oplevelser, vi havde i løbet af de 5½ måned, vi var i New Zealand. Selvfølgelig er det langt fra alt, man kan få med, man alligevel vil jeg gøre et ihærdigt forsøg på at lave en så god rejsebeskrivelse, som overhovedet muligt.

Stranden i Keiteriteri

Copyright © 2006 - 2012 - All rights reserved - Sitemap