Velkommen til Bo Lyhnes private hjemmeside

 
   
     
 

Klitmøller

Hensigten med denne side er at samle mange af de oplysninger, der på en eller anden måde har med Klitmøller at gøre.

Den lille by på den jyskle vestkyst har gennem tiderne været en utrolig vigtig by for hele Thy-området. Dette gør også, at der gennem tiderne er skrevet en hel del om byen og at historien bag byen derfor er veldokumenteret i hvertfald tilbage til år 1600.

Jeg har sammenfattet en kort gennemgang af Klitmøllers historie for dem der har lyst til at vide mere om byen. Ligeledes har jeg lavet en oversigt over artikler fra Thisted Museums "Historiske Årbøger", som i en eller anden grad omhandler byen.

Derudover kan du under punktet Gamle Billeder finde en del billeder af ældre dato. Billederne omhandler Klitmøller i almindelighed, men også nogle af de mennesker, der har boet der gennem tiderne. Der er indtil videre flest billeder fra Klitmøller, men jeg forsøger at samle billeder fra hele området. Planen er, at samle alt hvad der overhovedet eksisterer af billeder fra Klitmøller, og så uploade dem, så alle kan få glæde af dem. Så hvis du har billeder til at ligge, som kunne have interesse, og som du mener, andre ville kunne få glæde af, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Derudover har jeg samlet nogle links, som jeg mener, kan have interesse, hvis man ønsker at vide mere.

Klitmøllers Historie

Gamle billeder fra Klitmøller

Historiske Årbøger

Klitmøller i dag

Links

 

- Tilbage til Slægtsforskning -

Copyright © 2006 - 2012 - All rights reserved - Sitemap