Velkommen til Bo Lyhnes private hjemmeside

 
   
     
 

Om Bo Lyhne

Jeg hedder Bo Lyhne Andersen, men bliver i det daglige mest af alt omtalt som Bo Lyhne.

Jeg er opvokset i den lille by - Klitmøller - på den jyske vestkyst, og der har jeg levet den de første mange år af mit liv. Her gik jeg blandt andet de første 5 år i folkeskole, hvorefter turen gik Hanstholm Skole, hvor de sidste 4 år foregik. Efter det besluttede jeg mig for, at tage en ungdomsudannelse. Valget stod mellem gymnasie og handelsskole, men i bunf og grund var der egentlig ikke så meget tvivl. Det har altid været de merkantile fag, der har tiltalt mig, så samtidig med at flere af mine nærmeste venner træf samme valg, så var det ikke et svært valg at vælge Handelsskolen i Thisted som den rette løsning for mig. Jeg har aldrig været i tvivl om, at det var det rigtige valg, jeg havde truffet

Dog havde jeg længe været i tvivl om, hvad det egentlig var jeg ville. Jeg troede en overgang, at det skulle være musikken, der var levevejen, men indså, at jeg havde brug for en faglig uddannelse "at falde tilbage på". Derfor besluttede jeg mig for at finde en læreplads som kontorassistent og da der dukkede en stilling op som kontorelev på Politistationen i Thisted, så slog jeg til. Her gik de næste 2 år med en allround kontoruddannelse, men jeg følte ikke, at fik indfriet mine behov eller blev fagligt udfordret. Mest af alt indså jeg, at det offentlige ikke var den rette erhvervsmæssige retning for mig på daværende tidspunkt. Jeg besluttede mig for at stoppe, da kontoruddannelsen var overstået og fandt et job som produktionsmedarbejder på det lokale svineslagteri Tican. Her gik det næste års tid med at udbene brystflæsk til eksport til Japan og det var en meget lærerig periode. Det var fedt at opleve slagteriet og den gode sammenhold indefra og man fik virkelig det hårde arbejdsliv tæt ind på kroppen.

Jeg savnede det boglige og da uddannelsen som markedsføringsøkonom startede op på Nordvestjysk Erhvervsakademi, besluttede jeg mig for at sige farvel til slagteriet og de evige transportbånd og goddag til skolebøgerne igen. Jeg følte, at jeg manglede den boglige tilfredsstillelse og mest af alt var jobbet på slagteriet et midlertidigt job, til jeg fandt en mere varig løsning.

Uddannelsen som markedsføringsøkonom var det rigtige valg og jeg blev endnu engang bekræftet i, at det var det merkantile, der i høj grad var dét, der interesserede mig. Jeg fik indblik i mange af de grundlægende teorier og et godt samarbejde med flere lokale virksomheder, som blev involveret i forbindelse med udarbejdelsen af projekter på uddannelsen.

Da jeg afsluttede uddannelsen som markedsføringsøkonom, besluttede jeg sammen med min kæreste at tage på en længere rejse til New Zealand. Den skulle vare 7½ måned alt i alt, med nogle stop forskellige steder i verden - Thailand, Australien, Hawaii og Californien. Det blev en helt utrolig oplevelse og kan kun anbefales til alle, der har lyst til at komme ud at se lidt andet, end det grå vintervejr, som Danmark for det meste kan byde på. Andre steder på min hjemmeside kan du finde billeder og rejsebeskrivelser fra turen og måske blive inspireret til selv at tage afsted.

Det udfordrende ved en rejse, der varer 7½ måned er, at man tvinges til at tage nogle beslutninger, der kan ændre en hel del ting resten af livet. I vores tilfælde, måtte vi skippe alle de ting, som vi nu var i gang med derhjemme. Vi havde passet det sammen med, at vi begge var færdige som markedsføringsøkonomer i juni 2003, hvorefter vi havde nogle måneder til at arbejde og tog så afsted i november 2003. Vi sad til leje og skulle have opsagt lejemålet, hvorefter vi gik igang med at opsige de ting, som vi havde har fået opbygget gennem årene - jobs, telefoner, forsikringer mens inventar, møbler o.s.v. skulle opbevares og der skulle tages afsked med venner og familie. Umiddelbart lyder det rimeligt overskueligt, men det er et større stykke arbejde, end man lige forstiller sig og det tager væsentligt længere tid, end man skulle tro.

Efter den helt igennem fantastiske rejse var vi mættet med oplevelser for en periode. Dog var vi enige om, at vi ikke var færdige med at studere eller rejse, så vi besluttede os for at flytte til Norge og studere bachelor i personaleadministration og økonomi på Høgskolen i Buskerud. Det varede 1 år, hvor vi fik personalemæssige teorier godt ind under huden og vi fik det dybere kendskab til blandt andet personalejura. Da uddannelsen var veloverstået, gik turen tilbage til Danmark. Allerede mens vi befandt os i det norske, havde vi begge besluttet os for at tage en kandidatgrad indenfor det merkantile, så vi flyttede til Aalborg, hvor vi i løbet af de næste 2 år fra 2005 - 2007 færdiggjorde vores uddannelser som Cand. Merc. i Organisation og Strategi fra Aalborg Universitet.

Som led i uddannelsen fik jeg mulighed for at komme i praktik i erhvervslivet og da vi i en projektgruppe havde udarbejdet en rapport i samarbejde med Sonofon og Cybercity, havde jeg muligheden for, at påbegynde et praktik ophold i holdingselskabet Telenor Danmark Holding A/S, som er koncernen, der blandt andet ejer Sonofon og Cybercity. Efter et praktikophold på et par måneder, blev jeg ansat som rekrutteringskonsulent i Telenor Danmark Holding A/S, hvor jeg har været siden.

Dette var en kort gennemgang af mit liv indtil nu. I menuen til venstre kan du finde en mere detaljeret udgave af mit CV. Jeg har forsøgt at lave det fyldestgørende, og jeg er overbevist om, at det meste er kommet med. Ligeledes har jeg forsøgt at beskrive lidt om hver enkelt punkt, så det skulle være lettere at forstå, hvad punktet indeholder. Har du lyst til at kontakte mig, er du velkommen til at sende mig en mail.

CV

Scrapbog

Copyright © 2006 - 2012 - All rights reserved - Sitemap