Om Bo Lyhne

Jeg hedder Bo Lyhne, er født i 1979 og bor i dag i Aalborg. Jeg er født og opvokset på den jyske vestkyst i den lille fiskerby Klitmøller, som de senere år har fået sin renæssance som omdrejningspunktet i Cold Hawaii. Jeg har gennem årene beskæftiget mig med mange forskellige ting og vil her på siden give dig et kort overblik over hvem jeg er.

Bo Lyhne

Billeder må gerne være let-genkendelige – hvis du ser mig på de sociale medier eller andre steder på nettet, så vil det ofte være dette billede du støder på.

Mit faglige ståsted – Human Ressources

Jeg er blandt andet uddannet Bachelor i Personaleadministration og økonomi samt Cand. Merc. i Organisation og Strategi fra Aalborg Universitet og jeg har siden 2006 arbejdet med HR i nogle af de største danske virksomheder. Jeg arbejder i dag som CVP HR Business Partner i Novo Nordisk. En rolle hvori jeg fokuserer på kontinuerlig lederudvikling og organisationsudvikling. Hvis du vil vide mere i detaljer om min faglige side, og hvad rollen som HR Business Partner indebærer, så er du velkommen til at besøge min LinkedIn profil, Hvor du kan finde meget mere.

Igennem mit faglige virke har jeg gennem mange år arbejdet med lederudvikling, talentudvikling, performance management samt rekruttering og har derfor haft et enormt antal ansøgninger og CV mellem hænderne. Det har givet mig en del ballast og viden om, hvad der virker og hvad der bestemt IKKE virker, når man skriver ansøgninger. Desværre ser jeg mange af de samme fejl gå igen og igen, hvilket er ærgerligt, da det ofte afskærer ansøgere fra at komme i betragtning til jobbet. Nogle af disse erfaringer og betragtninger har jeg samlet på hjemmesiden Jobti.dk, hvor du kan læse meget mere om at skrive ansøgninger og om at søge jobs. Her blogger jeg løbende om nogle af de tendenser, jeg ser på jobmarkedet og hvordan du som ansøger kan sælge dig selv bedre for en potentiel arbejdsgiver.

Online marketing – Life in the Fast Lane

Udover arbejdet som HR Business Partner, så har jeg gennem flere år brugt masser af tid på online marketing, hvilket er i en helt anden boldgade. Udover de mere HR-rettede dele af min uddannelse, så er jeg desuden uddannet Markedsføringsøkonom og har gennem mine online projekter løbende eksperimenteret med mange forskellige facetter af online markedsføring, hvilket har givet mig stor viden på området og en rigtig god ballast til at forstå nogle af de nyere og mere flygtige afsætningskanaler, som stort set alle virksomheder er nødt til at forhold sig til i dag, hvor de traditionelle afsætningskanaler i høj grad bliver konverteret til mere digitale former.

Jeg har gennem årene arbejdet med affiliate marketing, søgemaskineoptimering, Google Adwords, Google Adsense, content marketing, linkbuilding, sociale medier og flere andre discipliner indenfor online marketing. Det er et område, som til stadighed er i rivende udvikling, og hvor man konstant er nødt til at holde sig opdateret på en lang række områder, hvis man vil være med, hvor musikken spiller og hvor det for alvor giver et fornuftigt output. Det der tiltaler mig ved online marketing er netop, at det er i konstant bevægelse og hele tiden udvikler sig i nye retninger. Som led i dette har jeg flere forskellige online projekter, hvor jeg afprøver forskellige teknikker og tendenser indenfor affliate marketing, søgemaskineoptimering og meget andet.

Network og bliv klogere

Man kommer ikke udenom, at en af de mest effektive måder at udvikle sig selv og evnen til at bygge relationer, er ved at netværke. Jeg har selv gennem årene brugt en del tid på at networke, da jeg herigennem bliver inspireret og motiveret og samtidigt konstant udvikler nye kompetencer. Derudover har det givet mig masser af gode oplevelser og bekendtskaber og det fantastiske er, at man aldrig ved, hvornår man får brug for netværkets kompetencer, men når man gør – så ved man, hvor man kan finde dem. Jeg er medlem af forskellige netværk, hvorigennem jeg møder masser af spændende mennesker med hver deres kompetencer, erfaringer, styrker, svagheder og baggrunde og det giver mig gode forudsætninger for at forstå andre mennesker og deres ståsted i karrieren og i livet.

Boligindretning, Brugskunst og Tørklæder – Mine webshops

Udover arbejdet med HR og mine online projekter, ejer og driver jeg 2 webshops, hvor jeg afprøver og dygtiggør mig i mange af de teknikker, discipliner og teorier, som jeg erfarer ved blandt andet at eksperimentere samt networke med andre online Marketeers. Den ene webshop er et site, hvor jeg forhandler brugskunst til hjemmet på Forbrugskunst.dk. Så er du interesseret i brugskunst eller mangler du inspiration til en gave eller boligindretning til hjemmet, så kig endelig forbi shoppen.

Den anden webshop E-Scarf.dk er koncentreret omkring moderigtige tørklæder  og har Danmarks største udvalg af tørklæder. Her forhandler jeg forskellige tørklæder i mange forskellige former og farver – lige fra bandanas til kvalitetstunge tørklæder i ægte kashmir uld. Vi sælger tørklæder fra flere forskellige danske mærker som eksempelvis Maya, Amust, Blonde Acessories og mange flere. Vi har tørklæder i flere forskellige prisklasser og der er virkeligt noget for enhver smag, uanset om du er til fede partisaner tørklæder eller de flotte kashmir tørklæder i fantastisk kvalitet. Så står du og mangler et tørklæde, så kan du med sikkerhed finde et der passer dig på E-scarf.dk, hvor vi altid har mere end 600 forskellige slags tørklæder på lager.

Øvrige online projekter

Jeg har efterhånden lavet hjemmesider i mange år og har stadig en del hjemmesider med diverse indhold. Her har jeg samlet en oversigt over nogle af hjemmesiderne – besøg dem, hvis det kunne være noget for dig.

Jobti.dk

Da jeg gennem årene har oparbejdet en god portion erfaring med alle aspekter indenfor jobsøgning, besluttede jeg mig for nogle år siden at oprette en dedikeret side med gode råd og artikler om at søge jobs. På Jobti.dk skriver jeg derfor om jobsøgning generelt og om hvordan kandidater kan få en fod indenfor i rekrutteringsprocessen – nogle gang ved at bruge helt simple teknikker.

Nogle af de emner, som jeg ofte skriver om, er eksempler på ansøgninger, jobsøgning via de sociale medier, herunder LinkedIn, jobsamtaler og meget andet. Jeg udgiver ofte nye artikler og har du lyst til at blive inspireret, næste gang du skal skrive en ansøgning eller på anden måde søge job, så læs meget mere på Jobti.dk.

Minicruise-guide.dk

Et af mine mange affiliateprojekter gennem årene er minicruise-guide.dk, hvor jeg skrive rom mulighederne for at tage på et minicruise fra Danmark. Siden har ligget stille de sidste par år, da det har været svært at finde tiden til at vedligeholde den, men der findes stadig masser af gode informationer om minicruises til eksempelvis Norge, Sverige eller England. Jeg har drevet siden gennem flere år og skriver løbende nye artikler, som hjælper læserne på vej til at vælge, hvilken cruise de skal på.

 

Hvis du vil vide mere om mig, er du velkommen til at fange mig på nogle af de sociale medier – du finder links til mine profiler øverst i højre side.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 6.4/10 (5 votes cast)
Om Bo Lyhne, 6.4 out of 10 based on 5 ratings